Πολιτική

Λευτέρης Αυγενάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν υπάρχει στη δικογραφία ούτε ένα στοιχείο που να με εμπλέκει σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη»

Η ανάρτηση του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

Ανάρτηση για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ έκανε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης καθώς το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία που εστάλη στη Βουλή. 

«Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να με εμπλέκει σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως επιβεβαιώνεται και από το σύνολο της δικογραφίας», αναφέρει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Και καταλήγει: «Όλη η υπόθεση, είμαι βέβαιος ότι θα αξιολογηθεί κατά το προσήκοντα θεσμικό τρόπο, μακριά από μικροκομματικές και επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Είμαι σίγουρος και ήσυχος με την συνείδησή μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για αναβάθμιση από Fitch: Στόχος μας είναι να γίνουμε μια οικονομία κατηγορίας Α
«Η εμπιστοσύνη των ξένων αγορών και επενδυτών προς το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας είναι αυτή που δίνει το σήμα ότι διαθέτουμε ένα όλο και πιο ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Στην Αθήνα σήμερα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Τασούλα, στο επίκεντρο η ενέργεια
Στις 13:45 ο Ουκρανός πρόεδρος θα φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, μετά τη συνάντηση που θα έχει στις 13:00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
37
Ζελένσκι: «Η Ελλάδα μεγιστοποιεί τις επιλογές μας για την προμήθεια φυσικού αερίου» – Η επίσκεψή του την Κυριακή στην Αθήνα επισφραγίζει τη συμφωνία
Το LNG που εισάγεται στην Ελλάδα θα διανέμεται μέσω του Κάθετου Διαδρόμου, αγωγού που συνδέει την Ελλάδα με Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, αλλά και την Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι
123