Πολιτική

Λοβέρδος: Αν έμενα στο ΠΑΣΟΚ θα αντιδικούσα – Με τον Ανδρουλάκη ήμασταν 2 ξένοι στο ίδιο κόμμα

Για την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως και να έμενα στο ΠΑΣΟΚ, θα αντιδικούσε, και πως θα αποχωρούσε ακόμα κι αν εκλεγόταν βουλευτής.

Μάλιστα χαρακτήρισε «πράξη απελευθέρωσης» την αποχώρησή λέγοντας ότι έγινε με τρόπο «βελούδινο» όπως το επέλεξε ο ίδιος, καθώς δεν είχε διάθεση για αντιδικίες με το κόμμα, στο οποίο πέρασε όλη του της ζωή.

Σχετικά με τους λόγους αποχώρησης, όπως είπε τους ανέφερε στην επιστολή που έστειλα στον Νίκο Ανδρουλάκη και η οποία πρέπει να παραμείνει εμπιστευτική. «Ήμασταν δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα για πολιτικούς λόγους, το ΠΑΣΟΚ έληξε» είπε χαρακτηριστικά.

«Έγραψα στη δημόσια ανακοίνωση ότι είναι αμιγώς πολιτικοί οι λόγοι, δεν θα τους πω» τόνισε.

Για το πολιτικό του μέλλον ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι δεν εγκαταλείπει την πολιτική, παραμένει «απολύτως ενεργός πολιτικά».

Σχολιάζοντας τα σενάρια συμπόρευσης με την ΝΔ σημείωσε πως δεν έχει απαντήσει κο ούτε θα απαντήσει αλλά «θα διατυπώνω τις απόψεις μου, με βάση τις απόψεις μου θα κριθούν κάποια πράγμα που έχουν κάνουν με το μέλλον».

Υποστήριξε επίσης πως δεν έχει κανένα δεύτερο νόημα η φωτογραφία με τον Άδωνι Γεωργιάδη και πως είχε καλέσει απλά ως ένα πρώην υπουργό Εργασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 1
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης