Πολιτική

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Αρχηγική η εμφάνιση Σαμαρά – Καλά ξεμπερδέματα

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα είπε για το θέμα της Novartis, εξαπολύει το γραφείο του πρωθυπουργού, ενώ χαρακτηρίζει παραληρηματική αλλά αρχηγική την εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά.

Το σχόλιο του γραφείου του πρωθυπουργού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ο κύριος Μητσοτάκης στην αμήχανη τοποθέτησή του στην ΚΟ της ΝΔ, αφού παραδέχθηκε πως σκάνδαλο Novartis υπάρχει, δεν κατάφερε παρά να ψελλίσει όσα προηγουμένως είχε πει ο κ. Σαμαράς στην παραληρηματική αλλά αρχηγική του τοποθέτηση. Του ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11