Πολιτική

Μαξίμου για την τροπολογία της ΝΔ: Γκάφα ολκής και τζάμπα μαγκιά

Με ειρωνία και κατά μέτωπον επίθεση απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στην τροπολογία που κατέθεσε η ΝΔ με την οποία προτείνει ελαφρύνσεις από το πλεόνασμα.

Το Μαξίμου αναφέρει:

«Η ΝΔ που, όσο ήταν κυβέρνηση ψήφισε μόνο μέτρα ύψους 65 δισ. ευρώ και κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης εμφανιζόταν βασιλικότερη του βασιλέως, υποσχόμενη «τόσα και άλλα τόσα μέτρα», δίνοντας διαπιστευτήρια στους δανειστές, έφτασε σήμερα στο έσχατο σημείο αυτογελοιοποίησης.
Ενώ αρνείται να ψηφίσει τα ισόποσα αντίμετρα που συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση με τους θεσμούς – όπως έκανε άλλωστε και τον Δεκέμβριο του 2016 με την ενίσχυση 1,6 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχων –, καταθέτει τώρα τη δική της τροπολογία με αντίμετρα.
Παραδοχή πολιτικού και επικοινωνιακού αδιεξόδου; Γκάφα ολκής; Τζάμπα μαγκιά; Ή απλά όλα αυτά μαζί;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3