Πολιτική

Μαρίνα Πατούλη: Απέσυρε την υποψηφιότητά της!

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τον Δήμο Αμαρουσίου είχε προκαλέσει πολιτικό σεισμό! Η Μαρίνα Πατούλη όμως επέλεξε την σημερινή ημέρα για να ανακοινώσει ότι κάνει πίσω!

Η Μαρίνα Πατούλη με μια λιτή δήλωση ανακοινώνει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία του Αμαρουσίου! Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης τονίζει ότι δεν θα είναι υποψήφια  προκειμένου να συμβάλει στην ενότητα που με τη σειρά της θα διασφαλίσει «τη συνέχεια του σπουδαίου έργου του δημάρχου Αμαρουσίου και συζύγου της Γιώργου Πατούλη.

Η ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη έχει ως εξής: «Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή απάντηση της Αθήνας στις δηλώσεις της Ζαχάροβα: Κατάφωρη παραβίαση η τουρκική εισβολή στην Κύπρο – «Ατυχής αναφορά» για το πραξικόπημα του 1974
Οι διπλωματικές πηγές, παρέπεμψαν στη διεθνή κοινότητα για το Κυπριακό ως «ευθεία παραβίαση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και των Ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών»
EPA 82
Πηγές ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έγινε παρέμβαση για να συγκαλυφθεί μια «πράσινη» υπόθεση που ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ
«Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν για στενό συνεργάτη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος παρενέβη προκειμένου να διαγραφεί ποσό ύψους 400.000 ευρώ» τονίζουν πηγές της ΝΔ
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ 5