Πολιτική

Μαρινάκης για το μπλόκο σε Ισραηλινούς τουρίστες στην Σύρο: «Έγινε κακή διαχείριση – H εφαρμογή του νόμου δεν μπαίνει στο ζύγι»

«Δεν είναι τιμητικό για την δημοκρατία μας» συμπλήρωσε
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για την αντίδραση των αρχών αλλά και για το μπλόκο από διαδηλωτές στην αποβίβαση ισραηλινών τουριστών στην Σύρο.

Ο Παύλος Μαρινάκης δεν φάνηκε καθόλου σύμφωνος με τις αντιδράσεις στην Σύρο, τις οποίες χαρακτήρισε «απαράδεκτες» ενώ δήλωσε ότι δεν συνάδουν με την δημοκρατία μας.

«Οι νόμοι ισχύουν και πρέπει να εφαρμόζονται. Ήταν μια κακή διαχείριση. Δεν ήταν μια καλή ημέρα και είναι απαράδεκτο από κάθε άποψη και οφείλουμε μια συγνώμη στους ανθρώπους αυτούς. Να μην μηδενίζεται η δουλειά του Λιμενικού και της ΕΛΑΣ».

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση κάποιοι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να αποβιβαστούν και δεν χρειάζεται να κάνουμε το μαύρο άσπρο. Εκείνη η ημέρα και εκείνη η στιγμή δεν είναι τιμητικό για την δημοκρατία μας. Στην Ελλάδα λογικές φασιστικές και αντισημιτισμού και εκφοβισμού ανθρώπων για το θρήσκευμα, την καταγωγή τους δεν έχουν χώρο. Για όσους έκαναν αυτή τη διαδήλωση είναι ότι η στάση τους είναι πέρα από οποιαδήποτε λογική στη δημοκρατία. Ήμασταν από τα πρώτα κράτη που μίλησαν για την προστασία των αμάχων στη Γάζα αλλά υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να ξεπερνάμε και την επόμενη φορά πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος. Αυτή η διαδήλωση με τον τρόπο που έγινε μας δείχνει την άλλη όψη του φασισμού. Λέμε στις αρχές ότι η εφαρμογή του νόμου δεν μπαίνει στο ζύγι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα Δένδια στην Τουρκία από το Αγαθονήσι: «Κλιμακώνονται οι αναθεωρητικές βλέψεις με ανύπαρκτα δικαιώματα»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε από το Ανατολικό Αιγαίο ότι όλα τα ελληνικά νησιά έχουν τα δικαιώματα που προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας
Νίκος Δένδιας
Μητσοτάκης στη βράβευση Ντράγκι: Καμία χώρα δεν υπέφερε περισσότερο από την Ελλάδα στην κρίση – Μάριο, ευχαριστώ που πίστεψες στην επιμονή μας
Στον χαιρετισμό του, έθεσε ως προτεραιότητες την ανταγωνιστικότητα, την άμυνα, την ενέργεια και τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης
Μητσοτάκης στην βράβευση Ντράγκι
Μαρινάκης και Γεωργιάδης σηκώνουν το γάντι στους «10» της ΝΔ για την αιχμηρή επιστολή πριν το συνέδριο: «Κοίτα ποιος μιλάει»
Ο υπουργός Υγείας αμφισβήτησε ευθέως την επιλογή των «γαλάζιων» νυν και πρώην στελεχών να απευθυνθούν μέσω της «Δημοκρατίας», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για εφημερίδα που «πολεμά το κόμμα με τον πιο σκληρό τρόπο»
Μαρινάκης και Γεωργιάδης
11