Πολιτική

Μάχες στα αριστερά – Νέο “όχι” του ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να επιμένει πως μόνη λύση για τη χώρα είναι μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία της αριστεράς και να επιμένει σε συνεργασίες

όπως στην περίπτωση των μονοεδρικών όμως από την πλευρά του ΚΚΕ η απάντηση είναι κάθετα αντίθετη στο ενδεχόμενο συνεργασίας πριν ή μετά τις εκλογές.

“Είναι τυχοδιωκτισμός να ζητάς συνεργασία όταν ξέρεις ότι έχουμε διαφορές”, δήλωσε, σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ, η Αλέκα Παπαρήγα κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για αφερεγγυότητα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “Ζήτω ο σοσιαλισμός να πούνε δεν τους πιστεύουμε”.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ανέκδοτα όταν ισχυρίζεται ότι θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο. “Λέει και το άλλο ανέκδοτο, δεν μας διώχνουν από την Ευρώπη γιατί θα καταστραφεί η ΕΕ”, επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:
Οι εκλογές της κρίσης – Σήμερα στον Κ. Παπούλια ο Πρωθυπουργός για την προκήρυξη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα