Πολιτική

Με μπρελόκ πιστεύει ο Σκορδάς πως θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας

Γέλιο μέχρι δακρύων έχει προκαλέσει ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Σκορδάς, ο οποίος βρέθηκε σήμερα ενώπιον της Εξεταστικής της Βουλής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.

Ο κ. Σκορδάς, ο οποίος ήταν Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας από το 2010 έως το 2012 κατάφερε να δείξει ότι υπήρχε λύση για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων αλλά το “άτιμο” ελληνικό κράτος δεν δίνει τη δυνατότητα αυτή.

Την ώρα της εξέτασής του από τα μέλη της Εξεταστικής, ο κ. Σκορδάς έβγαλε από την τσέπη του ένα μπρελόκ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, λέγοντας προς τους εμβρόντητους βουλευτές πως είναι ένα μπρελόκ του ΕΛΚ και πως τα κόμματα στην Ελλάδα δεν έχουν δικαίωμα να το φτιάξουν και να το πουλάνε για να έχουν έσοδα.

Με βάση αυτή την αναφορά του κ. Σκορδά θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς πως αυτή είναι η πρότασή του για να ξεχρεώσει η Νέα Δημοκρατία από τα θαλασσοδάνεια.

Που σημαίνει πως η Νέα Δημοκρατία χρωστάει γύρω στα 120 εκατομμύρια ευρώ. Με ένα ευρώ το μπρελόκ σημαίνει πως θα πρέπει να πουλήσει 120 εκατομμύρια μπρελόκ, που σημαίνει πως θα πρέπει να κάνουν και εξαγωγές. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες