Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μεϊμαράκης: “Λουδοβίκοι” οι 4 υποψήφιοι

Δεν έφτανε στους “δελφίνους” ο καβγάς γιά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου, δέχθηκαν και την επίθεση…

του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στη ΝΕΤ, ο κ.Μεϊμαράκης κατηγόρησε τους “4” και τον Δ.Σιούφα ότι συναποφασίζουν γιά την εκλογή νέου αρχηγού χωρίς να ακούσουν απόψεις και να γίνει συζήτηση.
“Η λογική τους είναι Λουδοβίκεια”, είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως “η συνείδηση της βάσης”. Ο κ.Μεϊμαράκης πρόσθεσε ότι δεν θα πάει στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο, ενδεχομένως ούτε και στο Συνέδριο, αφού “δεν έχει νόημα μιά τρίωρη διαδικασία, με μόνους ομιλητές τον Πρόεδρο και τους υποψήφιους”.

Οι δηλώσεις του έρχονται να προστεθούν στη “Βαβέλ” γιά τη διαδικασία εκλογής, μετά την πρόταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου γιά συμμετοχή στην ψηφοφορία και των “φίλων” του κόμματος.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντησή της με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως “ο κ.Σιούφας στάθηκε στα συμφωνηθέντα, το κείμενο είναι σαφές, μιλάει για εκλογή από τα μέλη. Θα πάμε στην Κεντρική Επιτροπή και εκείνη θα αποφασίσει».

Με την θέση αυτή της κυρίας Μπακογιάννη συμφώνησε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Σε δύο βάρκες μοιάζει να πατά ο Αντώνης Σαμαράς, αφού συνεργάτες του έλεγαν πως δεν έχει αντίρρηση γιά την εκλογή και από φίλους της ΝΔ, αρκεί να συμφωνήσουν όλοι οι υποψήφιοι.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος πάντως έσπευσε να διαψεύσει όσους βλέπουν πίσω από την πρότασή του μιά “ηρωική έξοδο” από τη μάχη της διαδοχής. Δηλώνει σε κάθε συνομιλητή του πως θα φτάσει την υποψηφιότητά του μέχρι τέλους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε