Πολιτική

Μετά τα κρακεράκια, ειρωνείες Κωνσταντοπούλου σε Βορίδη στη Βουλή

«Μισό λεπτό να περάσουν οι αθώοι», είπε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας - Τι απάντησε ο Μάκης Βορίδης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπορεί να κυριάρχησε η έντονη αντιπαράθεση που είχαν στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ζωή Κωνσταντοπούλου με την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να τον περνάει γενεές δεκατέσσερις γιατί έτρωγε κρακεράκια, αλλά υπήρξε και άλλο ένα περιστατικό στο περιστύλιο με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Μάκη Βορίδη.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, βγήκε στο περιστύλιο της Βουλής για να κάνει δηλώσεις. Εκείνη την ώρα όμως έβγαινε και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στράφηκε προς το μέρος του και είπε με ειρωνεία αναφερόμενη στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ:  «Μισό λεπτό να περάσουν οι αθώοι».

Ο Μάκης Βορίδης χαμογέλασε και απάντησε:  «Μισό λεπτό να αποφύγουμε τους εισαγγελείς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τη στεγαστική κρίση: «Με 6,5 δισ. θα μπορούσαν να κατασκευαστούν επτά φορές περισσότερα σπίτια»
Με σκληρή γλώσσα για τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, η ΕΛΑΣ αποδομεί το κυβερνητικό αφήγημα περί «εθνικής προτεραιότητας» στη στέγη και αντιπαραθέτει σχέδιο για μόνιμο απόθεμα προσιτής κατοικίας
Φωτογραφία: Eurokinissi 7