Πολιτική

Μετακίνηση… 6 για τον Μητσοτάκη: Βόλτα στο Παγκράτι μετά την καραντίνα

Αν δεν είχε καταργηθεί το 13033 ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλλον θα έστελνε sms για μετακίνηση 6. Αλλά επειδή καταργήθηκε, ο πρωθυπουργός έκανε… ελεύθερος στην πρώτη του βόλτα εκτός Μαξίμου μετά την άρση της καραντίνας. Πρώτος του σταθμός ήταν το Παγκράτι.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες… “εξορμήσεις”, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης προγραμματίζει να επισκεφτεί κι άλλες περιοχές για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι αν εφαρμόζονται τα μέτρα.

Με τη μάσκα του στο πρόσωπο, ο πρωθυπουργός περπάτησε στους δρόμους του Παγκρατίου, έκανε… αγκωνιές με πολίτες, μίλησε με εργαζόμενους, καταστηματάρχες και περαστικούς. Κάποιοι τον κράτησαν σε… απόσταση, αφού ένας καταστηματάρχης όταν ο πρωθυπουργός πλησίασε στην πόρτα του είπε «ως εδώ» και έμεινε… εκεί που ήταν.

mitsotakis pagkrati

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε και… γκάλοπ όταν βρήκε στο δρόμο του μια πιτσιρίκα και τη ρώτησε: εσύ θέλεις ή δεν θέλεις να ανοίξει το σχολείο; «Θέλω» του απάντησε διστακτικά το κοριτσάκι.

Ο πρωθυπουργός σταμάτησε σε καφέ, σε εστιατόρια, σε φαρμακείο, σε μαγαζί με οπτικά, σε κομμωτήριο. Γενικά σε επιχειρήσεις που είτε άνοιξαν μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων είτε προετοιμάζονται για να λειτουργήσουν ξανά.

Μητσοτάκης mitsotakis pagkrati

Και τα μπράβο του άκουσε και τους προβληματισμούς των καταστηματαρχών άκουσε. Και μια κυρία να του λέει πόσο περήφανη νιώθει για πρώτη φορά που είναι Ελληνίδα, συνάντησε. Στην πρώτη φάση τα καταφέραμε καλά αλλά έχουμε, ακόμη, δύσκολα μπροστά μας, της απάντησε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε αν προσέχει ο κόσμος, πως πάνε οι δουλειές και όταν το ερώτημα αντιστράφηκε απάντησε: «εμείς τρέχουνε πολύ, δουλεύουμε, αλλά πάμε καλά».

mitsotakis pagkrati mitsotakis pagkrati

Όταν μπήκε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στους πολίτες στη διάρκεια της πανδημίας.

mitsotakis pagkrati mitsotakis pagkrati

Σε συνομιλία του με υπαλλήλους στο φαρμακείο της γειτονιάς τόνισε πως η κυβέρνηση στηρίζεται σε εκείνους και στις σωστές συμβουλές που δίνουν στους πολίτες για τη σωστή τήρηση των κανόνων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτησε και ευχαρίστησε το προσωπικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που βρέθηκε στο σημείο.

Τον πρωθυπουργό συνόδευε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2
«Όχι» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά σε συνάντηση για την προανακριτική
Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναμένεται να απευθυνθεί ξανά στους τέσσερεις πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και στην Ελληνική Λύση και την Νίκη
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου