Πολιτική

Μεταβατικός πρόεδρος Ν.Δ για ξυλοδαρμό Βασίλη Οικονόμου: Μερίδα στελεχών της κυβέρνησης προστατεύει τους αντιεξουσιαστές

Αργά τη νύχτα έφτασε στο νοσοκομείο ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Πλακιωτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε τον Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος είναι χτυπημένος και εκείνη την ώρα περνούσε από ιατρικές εξετάσεις. Στο νοσοκομείο έφτασε και ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος έκανε λόγο για "άβατο των Εξαρχείων".

Ο κ. Πλακιωτάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε πως ενημερώθηκε για την υγεία του Βασίλη Οικονόμου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από κουκουλοφόρους στα Εξάρχεια.

Καταδίκασε απερίφραστα το γεγονός χαρακτηρίζοντάς το αντιδημοκρατική ενέργεια και κάλεσε την αστυνομία να δράσει άμεσα, έτσι ώστε να συλληφθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Δήλωσε επίσης πως τέτοιου είδους ενέργειες δεν χωρούν στο δημοκρατικό πολίτευμα και κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες για να βάλει στο περιθώριο τους αντιεξουσιαστές, λέγοντας μάλιστα πως ορισμένα στελέχη της κυβέρνησης τα προστατεύουν αυτά τα περιθωριακά στοιχεία.

Τζιτζικώστας: “Να τελειώνουμε με το άβατο των Εξαρχείων”

Στο νοσοκομείο έφτασε και ο υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος τόνισε αρχικά: “Επισκέφθηκα τον Βασίλη Οικονομου. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Ασφαλώς χτυπήθηκε άσχημα, αλλά η υγεία του δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Θα εξέλθει από το νοσοκομείο σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι αυτό που έγινε οφείλουν να το καταδικάσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις, όλες και βέβαια θα πρέπει σύντομα επιτέλους στη χώρα μας να τελειώνουμε οριστικά με το άβατο των Εξαρχείων”.

Για να συνεχίσει: “Η αστυνομία είναι πανέτοιμη κι έχει την δυνατότητα και την ικανότητα να τελειώνει μέσα σε μία ώρα με το άβατο των Εξαρχείων. Περιμένει την πολιτική εντολή. Και πρέπει να τελειώνουμε. Εγώ προσωπικά ως αρχηγός της ΝΔ με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου αύριο και ως κυβέρνηση της ΝΔ μεθαύριο, θα τελειώνουμε με αυτό το άβατο των Εξαρχείων. Είναι ντροπή”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 9
Ευάγγελος Βενιζέλος σε Γιώργο Γεραπετρίτη για το μεταναστευτικό: Γιατί η κυβέρνηση έπρεπε τώρα να προκαλέσει τη συζήτηση για το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ;
«Ο ίδιος όμως προσυπέγραψε και υποστήριξε την επίσημη κυβερνητική δήλωση ότι λαμβάνονται μέτρα «κατά παράβαση των υποχρεώσεων που προβλέπονται στη Σύμβαση»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14