Πολιτική

Μέτωπο Μητσοτάκη – Χριστοφιλοπούλου κατά Δούρου

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει ανοικτό πόλεμο με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για το θέμα της επανεξέτασης των συμβάσεων, επίθεση εξαπέλυσε στην κα Δούρου και η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Η κα Χριστοφιλοπούλου άσκησε κριτική στην περιφερειάρχη Αττικής και σε 19 δημάρχους, για τη στάση τους στο θέμα της επανεξέτασης των συμβάσεων.

«Προτάσσουν τα στήθη τους για να μην επιτρέψουν τον έλεγχο των συμβάσεων», είπε και διερωτήθηκε: «πόσο δημοκρατικό και αριστερό είναι να μην επιτρέπεται ο νόμιμος έλεγχος από τα αρμόδια όργανα του κράτους;».

Η κ. Χριστοφιλοπούλου πρόσθεσε, ότι «θα περίμενα η κ. Δούρου να στηρίξει αυτές τις προσπάθειες και να ανοίξει τις πόρτες της περιφέρειας και των δήμων για τα ελεγκτικά όργανα του κράτους», ενώ για το ίδιο θέμα κατηγόρησε και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «αφού δήλωσε περιέργως άγνοια, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα, συγχέοντας το συγκεκριμένο θέμα με την αξιολόγηση».

Τόνισε δε, ότι «η αξιολόγηση δεν συνδέεται με απολύσεις, διαθεσιμότητα, μισθολογικές ή υπηρεσιακές κυρώσεις», πρόσθεσε ότι «άλλωστε αυτό το σύστημα αξιολόγησης είναι μεταβατικό και πολύ σύντομα θα φέρουμε το νέο πάγιο σύστημα αξιολόγησης».

Τέλος, είπε, ότι θα έρθει ρύθμιση με την οποία θα εισαχθεί η πρόληψη στην καταπολέμηση του φαινομένου των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών και πως πριν από κάθε πρόσληψη, η υπηρεσία θα πρέπει να έχει την ευθύνη για τον έλεγχο της πλαστότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης: Η αξιολόγηση θα γίνει ακόμα και με εισαγγελείς

Σάλος για το σέρβις των χρυσαυγιτών βουλευτών στον Κορυδαλλό – Τι απαντά ο υπουργός Δικαιοσύνης

Έτσι θα γιορταστούν τα 40 χρόνια της ΝΔ

Έφτασαν ως την κορυφή του Ολύμπου για να προκαλέσουν οι Σκοπιανοί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βεντέτα» κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ: Νέα αντιπαράθεση για τα Βορίζια και τα «εγκλήματα τιμής» με αφορμή τις δηλώσεις Φλωρίδη
Κυβέρνηση: «Αρκούσε μια συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη. Έστω και τώρα, ας την πει. Ποτέ δεν είναι αργά» - ΠΑΣΟΚ: «Υπάρχουν «εθιμικές» ανθρωποκτονίες;»
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Στην Αρχιεπισκοπή η Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα στον Ιερώνυμο και η χαρά του γιού της που θα πηγαίνει στην εκκλησία
Είναι ο τελευταίος «σταθμός» της πρέσβειρας στην Ελλάδα, αφού έχει τιμήσει την εγχώρια κουλτούρα με εμφανίσεις σε αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά και σε νυχτερινό κέντρο
Κίμπερλυ Γκιλφόιλ και Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
21
Περιοδείες Μητσοτάκη με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις: Τα θετικά μηνύματα από το Ζάππειο και το «αγκάθι» με τους αγρότες
Η ΝΔ καταγράφεται να έχει δημοσκοπικές απώλειες σε τέσσερις από τις δεκατρείς περιφέρειες της χώρας, με τον χάρτη να «πρασινίζει» σε Κρήτη, Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Να αποσύρει τη δήλωση «βεντέτα σημαίνει έγκλημα τιμής»
«Μπροστά στην πρωτοφανή οκταήμερη σιωπή του φιλελεύθερου Πρωθυπουργού για τα αιματηρά γεγονότα στα Βορίζια, ο κ. Μαρινάκης κατέφυγε στα ψέματα και τους γκεμπελισμούς», απαντά το ΠΑΣΟΚ
Παύλος Μαρινάκης