Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Μητρόπουλος: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποτελεί κορυφαία επιλογή του ίδιου του πρωθυπουργού

“Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποτελεί κορυφαία επιλογή του ίδιου του πρωθυπουργού. Η διαφοροποίησή της δεν συνιστά λόγο ενεργοποιήσης μηχανισμών απαξίωσής της, ή αποπομπής της, ή παραίτησής της” δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος στον RealFm, τονίζοντας όμως πως “δεν ξέρω μέχρι πότε μπορώ να λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο”, εννοώντας ως... αντικαταστάτης της προέδρου της Βουλής, στις κρίσιμες συνεδριάσεις.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ποτέ δεν μου έχει ειπωθεί κάτι για Πρόεδρος της Βουλής. Μου έχει ανατεθεί από τις εκλογές το καθήκον του Ά Αντιπροέδρου και το δέχθηκα. Όταν μου το πρότεινε o Πρωθυπουργός ήταν τιμή μου που θα ήμουν αναπληρωτής μίας πρώην φοιτήτριας μου», δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος και αναφερόμενος στον ανασχηματισμό, τόνισε:

“Χθες μου πρότεινε ο πρωθυπουργός το συγχωνευμένο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αλλά δεν δέχτηκα. Μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων, εγώ είχα προτείνει ένα ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα με νέα πρόσωπα. Μία πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή”.

Ο κ. Μητρόπουλος, αναφερόμενος στο “αγκάθι” του ασφαλιστικού, υποστήριξε: “Προχθές πέρασαν μέτρα για το δεύτερο μνημόνιο. Τα δύσκολα θα είναι την Τετάρτη, που θα έρθει στη Βουλή η… αποδόμηση του ασφαλιστικού, το οποίο θα έπρεπε να αποτελέσει ξεχωριστό πακέτο διαπραγμάτευσης. Αν γίνουν δεκτά αυτά τα μέτρα θα είναι πολύ δύσκολο να εγγυηθεί οποιαδήποτε κυβέρνηση το μέλλον των συντάξεων”.

Ο κ. Μητρόπουλος τάχθηκε κατά των χειρισμών της κυβέρνηση, αλλά και κατά όσων “συντρόφων” ταυτίστηκαν με τη δραχμή και το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, ενώ προανήγγειλε “εμφύλιο”, καθώς όπως είπε “την Τετάρτη, ακόμη και αν ψηφιστούν τα μέτρα, η Αριστερά δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά”. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βολές» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη από Τούρκο αντιναύαρχο, εκ των «αρχιτεκτόνων» της «Γαλάζιας Πατρίδας»
«Στην Καππαδοκία βρίσκεται ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Ελληνισμού» είχε αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε δική του ανάρτηση, μετά την επίσκεψή του στην περιοχή
Νίκος Ανδρουλάκης
Γεωργιάδης για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Είναι αστείο να παίρνει μίσθωμα 1.000 ευρώ» – «Επαναλαμβάνει ψεύδη και συκοφαντίες» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Κανείς δεν νοικιάζει ακίνητο στο Δημόσιο χωρίς να το θέλει, για να το κάνει το ακίνητο μπαίνει σε διαγωνιστική διαδικασία» λέει ο υπουργός Υγείας - «Ο διαγωνισμός, οι προσφορές και η επιλογή έγιναν επί ΝΔ το 2009» απαντά το ΠΑΣΟΚ
Άδωνις Γεωργιάδης
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης