Πολιτική

Μητσοτάκης από τον ΧΥΤΑ Φυλής: «Η Αττική κάθεται πάνω σε μια μεγάλη υγειονομική βόμβα»

«Θα πρέπει πολύ γρήγορα να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο και να μην επιτρέψουμε άλλο να παρουσιάζει η χώρα μας αυτή την άθλια, θλιβερή εικόνα στο μέτωπο της διαχείρισης των απορριμμάτων» είπε από τον ΧΥΤΑ Φυλής ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον ΧΥΤΑ Φυλής επισκέφθηκε το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η Αττική κάθεται πάνω σε μια μεγάλη υγειονομική βόμβα», προειδοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας πως «το τελευταίο κύτταρο της Φυλής γεμίζει με ανησυχητικούς ρυθμούς και πολύ σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι με δραματικές καταστάσεις».

Mitsotakis dimos Filis

«Αυτή είναι η κατάσταση διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής το 2019», είπε και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν ευθύνες «για το τι δεν έγινε τα τελευταία πέντε χρόνια και για έργα που δεν προχώρησαν, ενώ είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση στη σωστή επεξεργασία των απορριμμάτων».

Σημείωσε πως η ανακύκλωση είναι σε χαμηλά επίπεδα και πρόσθεσε ότι δεν είναι η ώρα απόδοσης των ευθυνών, αλλά, όπως είπε, «είναι ευθύνη των πολιτών όταν προσέλθουν στην κάλπη».

Mitsotakis dimos Filis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε, επίσης, ότι «δική μας ευθύνη είναι να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα με περισσότερη ανακύκλωση στην πηγή, περισσότερα κίνητρα στους Δήμους για να ενθαρρύνουν τους πολίτες, σύγχρονη διαχείριση των υπολειμμάτων, γιατί πάντα θα υπάρχουν υπολείμματα».

Ανέφερε, ακόμη, ότι «θα πρέπει πολύ γρήγορα να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο και να μην επιτρέψουμε άλλο να παρουσιάζει η χώρα μας αυτή την άθλια, θλιβερή εικόνα στο μέτωπο της διαχείρισης των απορριμμάτων».

Mitsotakis dimos Filis

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόταν, μεταξύ άλλων, από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, και τον αρμόδιο τομεάρχη, Κ. Σκρέκα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης αφήνει χυδαία υπονοούμενα για τους δικαστές, για να δείτε πώς πέφτουν οι μάσκες
Ο υπουργός Υγείας θύμισε ότι με νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη από το 2024, οι ίδιοι οι δικαστές και οι εισαγγελείς σε Ολομέλεια ψηφίζουν σε μυστική διαδικασία ποιον επιθυμούν να προαχθεί στο αξίωμα
Άδωνις Γεωργιάδης 5
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές και Εξεταστική Επιτροπή: «Επικίνδυνος είναι αυτός που αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη»
Η απάντηση της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μετά τις αιχμές κατά του Αρείου Πάγου και την προαναγγελία κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την υπόθεση.
Παύλος Μαρινάκης
Διπλωματικές πηγές για επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Στο τραπέζι θαλάσσιες ζώνες, μεταναστευτικό και επενδύσεις
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε επαφές στην Τρίπολη με τη λιβυκή ηγεσία – Συμφωνήθηκε νέος γύρος τεχνικών συνομιλιών για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη