Πολιτική

Μητσοτάκης για τη δολοφονία Αξαρλιάν: Ευθύνη μας η μνήμη του

Στη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την μαύρη επέτειο, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα social media. 

«Η μνήμη του γίνεται η ευθύνη μας» γράφει στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην συμπλήρωση των 30 χρόνων από την δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν. «Και το χαμόγελό του, η δύναμή μας απέναντι στους εχθρούς της ζωής, της ενότητας και της προόδου», προσθέτει ο πρωθυπουργός.

Δείτε την ανάρτησή του:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16