Πολιτική

Μητσοτάκης στο newsit.gr: Να κάνουμε αυτοκριτική και… νέα αρχή

Ως ευκαιρία να κάνει η Νέα Δημοκρατία την αυτοκριτική της και μια καινούργια αρχή βλέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις εσωκομματικές εκλογές, όπως είπε μιλώντας στο newsit.gr.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους ψηφοφόρους του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες που θα στηθούν, το πιθανότερο την 1η Νοεμβρίου, για να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος. “Σκοπός μου είναι η εκλογή για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να αφορά όλους τους πολίτες. Θέλω μεγάλη συμμετοχή γιατί μόνο έτσι θα στείλουμε μήνυμα ανανέωσης της παράταξης και χάραξης μιας πορείας που θα μας φέρει στην κυβέρνηση”, είπε.

“Προτίθεμαι να γυρίσω την Ελλάδα όσο αυτό είναι εφικτό και να αξιοποιήσω την ευκαιρία να μιλήσω με πολιτικά επιχειρήματα για τις απόψεις μου για τη ΝΔ και για τον τόπο. Γιατί ΝΔ σήμερα αντιπολίτευση αλλά ανά πάσα στιγμή πρέπει να είναι έτοιμη να γίνει κυβέρνηση” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία μεγάλο κεντροδεξιό αστικό, λαϊκό και φιλοευρωπαϊκό κόμμα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την ανάγκη να κάνει η παράταξη την αυτοκριτική της και τόνισε πως είναι μια ευκαιρία για μια καινούργια αρχή. “Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, κοιτάμε μπροστά”, επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Και όταν η κουβέντα έφτασε την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, δεν άφησε τα… βέλη στην φαρέτρα του. Μίλησε για “παλιά κυβέρνηση” αφού “είναι ακριβώς η ίδια με την προηγούμενη. Είναι ακριβώς τα ίδια στελέχη που δοκιμάστηκαν, απέτυχαν αλλά πήραν δεύτερη ευκαιρία από τους πολίτες και τώρα θα χρειαστεί μόνοι τους, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος να υλοποιήσουν το τρίτο Μνημόνιο που οι ίδιοι διαπραγματεύτηκαν”.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ με την τακτική της κυβέρνησης για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Ζητά παρεμβάσεις μέσω της ειρήνης
Την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, μετά το χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης,...
Νίκος Ανδρουλάκης
ΚΥΣΕΑ: Μέτρα για τα ελληνικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – «Οι ελληνικές αρχές παραμένουν σε επαγρύπνηση»
H Κυβέρνηση εκφράζει έντονη ανησυχία για τις εξελίξεις και παράλληλα επαναλαμβάνει την πάγια θέση της Ελλάδας ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα
Η άφιξη του Πρωθυπουργού στο Μαξίμου για το ΚΥΣΕΑ 9