Πολιτική

Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 84η ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί το απόγευμα της Παρασκευής (6.9.2019) στη Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ.

Στις 19:00 το απόγευμα θα ενημερωθεί από στελέχη της Fraport για την πρόοδο των έργων στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και στις 19:30 θα συναντηθεί με την Εθνική Ομάδα Τυφλών.

Στη συνέχεια, στις 20:45 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Το πρωί του Σαββάτου και ώρα 10:00 θα συναντηθεί με το ΔΣ της ΔΕΘ και το ΔΣ των εργαζομένων της ΔΕΘ και στις 10:30 θα επισκεφθεί περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Στις 13:20 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στις 20:00 το βράδυ θα μιλήσει στο Βελλίδειο, ενώ την Κυριακή στις 13:00 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέος γύρος έντασης με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο επίορκος Λαζαρίδης ο συκοφάντης», «είπες παιδεραστή τον Άδωνι Γεωργιάδη»
Για το θέμα ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε εξώδικα, ο Μακάριος Λαζαρίδης επιχείρησε να ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής για τις νομικές ενέργειες και η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξερράγη για ακόμα μία φορά
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Παύλος Μαρινάκης: Ενημέρωση «Christmas edition» για χριστουγεννιάτικες ταινίες και το «αιώνιο» δίλημμα μελομακάρονο ή κουραμπιές
«Καλά Χριστούγεννα! Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με όλο και περισσότερες ερωτήσεις στις οποίες να μπορούμε με στοιχεία να απαντήσουμε», ευχήθηκε ο Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης 7