Πολιτική

“Μπαρούτι” η Κωνσταντοπούλου για το γεύμα Στουρνάρα σε Τσίπρα – Δραγασάκη

Ποιος είδε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν τη φοβήθηκε όταν έμαθε ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας έκανε το τραπέζι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Σύμφωνα με την πρώην πρόεδρο της Βουλής, το γεύμα από τον κ. Στουρνάρα στον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης έγινε «προφανώς για να τους ευχαριστήσει που τον αφήνουν στο απυρόβλητο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος. Και, βέβαια, για να τους επαινέσει για την πιστή εφαρμογή του πιο σκληρού Μνημονίου, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και την ανακεφαλαιοποίηση».

Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. «Στο επόμενο γεύμα, να προσκαλέσει και τον Αλ. Φλαμπουράρη, να συζητήσουν πώς την ώρα που η κοινωνία αφαιμάσσεται, το φαγοπότι συνεχίζεται» έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Facebook.

 

Ο υπογράψας τον άκυρο συμβιβασμό με Siemens Γ. Στουρνάρας, Διοικητής ΤτΕ, τραπέζωσε σήμερα τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα …

Posted by Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou on Tuesday, 24 November 2015

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει 420 παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας – Όλα όσα περιλαμβάνει το Σχέδιο
Στόχος του πρωθυπουργού οι στοχευμένες δημόσιες επενδύσεις σε υποδομές, τουρισμό, ενέργεια και παραγωγή σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία
Κυριάκος Μητσοτάκης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
54