Πολιτική

Νάντια Γιαννακοπούλου: Δεν ήταν σωστό να συνυπογράψει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση μομφής με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Θα χάσουμε και την έννοια των λέξεων, τι πάει να πει προοδευτικός και τι δεν είναι προοδευτικός», σημείωσε

«Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι δεν ήταν σωστό να συνυπογράψουμε την πρόταση μομφής με την Ζωή Κωνσταντοπούλου», τόνισε μεταξύ άλλων στο Action24 η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου άσκησε κριτική στις επιλογές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και συντάχθηκε και με άλλες φωνές μέσα στο κόμμα, που εκφράζουν ενστάσεις για την στρατηγική που ακολουθεί η Χαριλάου Τρικούπη.

«Δημιουργείται μια λάθος αίσθηση ότι συμφωνούμε ή ότι βρίσκουμε κοινές συνισταμένες με δυνάμεις που εκφράζονται με έναν ακραίο τρόπο, ο χαρακτηρισμός είναι ο λαϊκισμός», ανέφερε η κ. Γιαννακοπούλου.

«Θα χάσουμε και την έννοια των λέξεων, τι πάει να πει προοδευτικός και τι δεν είναι προοδευτικός», σημείωσε και τόνισε πως σε μια περίοδο τοξικότητας στο πολιτικό κλίμα, το ΠΑΣΟΚ έχει κινηθεί με σοβαρότητα, και ως εκ τούτου είναι λάθος να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

«Εκ των υστέρων θα μπορούσαμε να δεχθούμε ότι ήταν λάθος να συνυπογράψουμε την πρόταση μομφής με την Κωνσταντοπούλου» είχε δηλώσει μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One, και ο Θανάσης Γλαβίνας, μέλος του Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Προτάσεις για διάλογο και το βλέμμα στραμμένο στο Συνέδριο – Κάλεσμα Ανδρουλάκη προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες
Προεκλογική εκστρατεία «πόρτα - πόρτα», ζήτησε ο Παύλος Γερουλάνος, συνέδριο με πολιτικό διάλογο, ψηφοφορίες και αποφάσεις ζήτησε ο Χάρης Δούκας
ΠΑΣΟΚ
Κωνσταντίνος Τασούλας για την Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη: Υπηρέτησε τη Δημοκρατία κατακτώντας τον σεβασμό όλων
«Συνδύασε την αγάπη για την Ελλάδα, την αφοσίωση στην ακαδημαϊκή διδασκαλία, την διακονία στην νομική επιστήμη και το πάθος για την προσφορά στα κοινά», είπε μεταξύ άλλων
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ