Πολιτική

ΝΔ για Φλαμπουράρη: “Βάλτε επιτέλους τέλος σε αυτήν την νοσηρή κατάσταση”

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος «καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο» τη νέα επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη.

Με την ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί «την Κυβέρνηση και τον κατ’ ευφημισμό Yπουργό Προστασίας του Πολίτη να βάλουν τέλος σε αυτήν την νοσηρή κατάσταση».

Καταδρομική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοίνωση για την νέα επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια είχε εκδώσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία διεμήνυε πως “δεν φοβόμαστε αδίσταχτους ανθρώπους του υποκόσμου“.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Ανδρουλάκης καλεί Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη να τοποθετηθούν στα όσα είπε ο Λαζαρίδης για τα Ίμια: «Ντροπή, δεν υπάρχει γκριζάρισμα στο Αιγαίο»
Εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από βήματος της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Σφοδρή σύγκρουση Λαζαρίδη – Χρηστίδη στη Βουλή για τα Ίμια: «Οδηγήσατε τους τρεις ήρωες στον θάνατο» – «Να ανακαλέσει το “γκριζάρισμα” στο Αιγαίο»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε τον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ να κάνει μια αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σημίτη εκείνες τις κρίσιμες ημέρες του 1996 
Μακάριος Λαζαρίδης
5