Πέμπτη, 23 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΝΔ για Γκλέτσο: Στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν

ΝΔ για Γκλέτσο: Στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν

Για νέα χυδαιότητα με «πρωταγωνιστή» τον Απόστολο Γκλέτσο κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία. Αφορμή, βίντεο με τον γνωστό ηθοποιό και μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ να επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία μιλά για «τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του Απόστολου Γκλέτσου» που θα έπρεπε να τις καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται», σημειώνει με νόημα το κυβερνών κόμμα.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις