Πολιτική

ΝΔ για τηλεοπτικό σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλει ο Πετσίτης να κρυφτεί και το Μαξίμου δεν τον αφήνει»

Ανακοίνωση για τη νέα... γκάφα στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Καταραμένο» φαίνεται ότι είναι το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ. Το σποτ που κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής είχε πλάνο του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά. Αυτό ωστόσο διορθώθηκε σχεδόν αμέσως αφού το σποτ έμεινε για πολύ λίγα λεπτά στον αέρα, πριν ανέβει ξανά διορθωμένο.

Ωστόσο το κακό είχε γίνει και στα σόσιαλ μίντια στήθηκε ένα μεγάλο… πάρτι.

Παρόλα αυτά και στο δεύτερο σποτ από το μοντάζ… ξέφυγε ο Μανώλης Πετσίτης που διακρίνεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο σκοπευτήριο της Καισαριανής τον Ιανουάριο του 2015.

ΝΔ: Ειρωνική ανακοίνωση για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Η εμφάνιση του Μανώλη Πετσίτη προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση της ΝΔ, που σε ανακοίνωση της επιτίθεται στο επικοινωνιακό επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει το σποτ «επηρμένο».

Όλη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Οι επικοινωνιακοί φωστήρες του Μαξίμου δεν αφαίρεσαν μόνο τον δικτάτορα Μεταξά από το επηρμένο τηλεοπτικό σποτ που εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως διάδοχο του Κολοκοτρώνη, του Βενιζέλου και του Καποδίστρια. Σε κάποιο πλάνο επανεμφανίζεται κι ο Πετσίτης! Είναι σαν να λέμε “θέλει ο Πετσίτης να κρυφτεί και το Μαξίμου δεν τον αφήνει”».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα – «Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κλείνει τα Στενά του Ορμούζ»
«Εάν κάθε χώρα, η οποία συνορεύει με μια θαλάσσια έκταση, μπορεί να απαγορεύει τη χρήση της, πού θα πάει αυτός ο πλανήτης», είπε μεταξύ άλλων
Νίκος Δένδιας
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Θα είμαι ο νικητής των εκλογών, το kinder έκπληξη θα το βγάλει ο λαός»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «διαφθορά που εδρεύει στο Μαξίμου», κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «επανέρχεται με μεσσιανικό τρόπο» και έθεσε ως στόχο την πρωτιά «έστω και με μία ψήφο»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
7
Τσουκαλάς κατά Γεωργιάδη και Βούλτεψη για Κοβέσι: «Μόνο που δεν μας είπαν ότι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων και πίνει αίμα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και επανέφερε το ζήτημα των βουλευτών της ΝΔ στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Γεωργιάδης, Κοβέσι, Τσουκαλάς, Βούλτεψη