Πολιτική

ΝΔ κατά Βελόπουλου: «Υιοθετεί και διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο»

Επίθεση στον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή μια ανάρτησή του για τον φράχτη στον Έβρο. 

«Ο κ. Βελόπουλος υιοθετεί και διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο, κάνοντας αντιπολίτευση στη χώρα! Παρουσιάζει στα social media του, βίντεο από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα και το συνοδεύει από καυστικά σχόλια για τον φράχτη του Έβρου, εμφανίζοντάς το σαν να είναι από τα ελληνοτουρκικά σύνορα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Και καταλήγει: «Ο κ. Βελόπουλος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά επικίνδυνος και επιπόλαιος, παίζοντας με σοβαρά ζητήματα εθνικής σημασίας. Απέναντι στον fake πατριωτισμό των fake news, εμείς συνεχίζουμε να προτάσσουμε τον πατριωτισμό της ευθύνης, της πράξης και του αποτελέσματος».

Δείτε την ανάρτηση Βελόπουλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 13
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17