Πολιτική

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας κατασκευάζει πάλι ψεύτικους εχθρούς για να κάνει ξανά ψεύτικους πολέμους»

«Ο κ. Τσίπρας κατασκευάζει πάλι ψεύτικους εχθρούς για να κάνει ξανά ψεύτικους πολέμους» επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε εκδήλωση για το εργασιακό.

Η ΝΔ κατηγορεί τον κ.Τσίπρα λέγοντας ότι μιλάει «με κλισέ και συνθήματα του μακρινού παρελθόντος» τη στιγμή που οι εργαζόμενοι «αντιμετωπίζουν σύγχρονα προβλήματα».

«Μιλώντας για τα εργασιακά, λέει ό,τι φαντάζεται πώς περιλαμβάνει μία μεταρρύθμιση που δεν έχει, καν, παρουσιαστεί. Μιλάει με κλισέ και συνθήματα του μακρινού παρελθόντος τη στιγμή που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σύγχρονα προβλήματα» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ και καταλήγει:

Click4more: Τσίπρας: Ενώνουμε δυνάμεις για να υπερασπιστούμε το 8ωρο, τις συλλογικές συμβάσεις και την πληρωμή των υπερωριών (video)

«Σε μια τέτοια εκδήλωση ταίριαζε γάντι η παρουσία του γνωστού «κατεβάζουμε τον διακόπτη», Νίκου Φωτόπουλου που πήρε τον λόγο αμέσως μετά τον κ. Τσίπρα για να πει όσα επαναλαμβάνει μονότονα εδώ και δεκαετίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ με μπροστάρη τον κ. Φωτόπουλο πορεύεται στον 21ο αιώνα με συνθήματα του 19ου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Το ενδεχόμενο καταλογισμού ευθυνών και στον πρωθυπουργό και η διαφωνία Φάμελλου με Φαραντούρη
Στην Κουμουνδούρου, δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει εάν θα  βάλουν στο κάδρο των ευθυνών και τον πρωθυπουργό
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ