Πολιτική

ΝΔ: «Το σκάνδαλο ΔΕΠΑ αφορά ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου»

Με νέα ανακοίνωσή της για το ζήτημα, η ΝΔ εξαπολύει πυρά στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το "σκάνδαλο ΔΕΠΑ" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Η ανακοίνωση της ΝΔ, χαρακτηριστικά αναφέρει: «Οι σημερινές αποκαλύψεις των εφημερίδων “Βήμα της Κυριακής” και “Καθημερινή” δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι το σκάνδαλο ΔΕΠΑ αφορά ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου».

“Πυρά” από την ΝΔ

Η Πειραιώς σημειώνει ότι οι πρόσφατες αναφορές του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κιτσάκου ότι οι ενέργειες του συντονίζονταν από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη επιβεβαιώνονται πια και με ακλόνητα στοιχεία.

[read4more]

«Τα πρακτικά συνεδριάσεων του ΔΣ της ΔΕΠΑ και τα emails που δημοσιοποιούνται σήμερα δείχνουν ότι τουλάχιστον τρεις υπουργοί και συγκεκριμένα οι κ. Σταθάκης, Φλαμπουράρης και Δραγασάκης σχεδίαζαν με παράνομο τρόπο την ανταλλαγή συγκεκριμένων ακινήτων σε βάρος του Δημοσίου και σε όφελος της εταιρείας ELFE, ενώ γνώριζαν ότι αυτά ήταν και υπερτιμημένα και κυρίως δεσμευμένα από την Αρχή Καταπολέμησης για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο για το πρωτοφανές αυτό σκάνδαλο που εξελίσσεται σε κορωνίδα της διαφθοράς της κυβέρνησής του. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να σιωπά, όταν διώκονται σε βαθμό κακουργήματος 15 άτομα μεταξύ των οποίων και ο κ. Κιτσάκος, τον οποίον ο ίδιος τοποθέτησε στο τιμόνι της ΔΕΠΑ με αποστολή να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κ. Λαυρεντιάδη. Οι εμπλεκόμενοι υπουργοί κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός οφείλουν να εξηγήσουν στους πολίτες τι είναι αυτό που τους συνδέει με τον υπόδικο επιχειρηματία».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 3
«Ολική επαναφορά» του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ο Φάμελλος με Στέργιο Καλπάκη και νέα πρόσωπα στην Πολιτική Γραμματεία
Στα όργανα μετέχουν νέα ηλικιακά και κομματικά στελέχη ενώ και οι παλαιότεροι που βρίσκονται στην ηγετική ομάδα δεν έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα αρνητικά
Ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Στέργιο Καλπάκη 3