Πολιτική

Νέα Δημοκρατία – Αποτελέσματα: “Κόλαφος” Μεϊμαράκης! Ζητά αναβολή αλλιώς αποχωρεί!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Σκληρή στάση κρατά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με αφορμή το διαφαινόμενο... φιάσκο στην σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της "γαλάζιας" παράταξης.

Οι εξελίξεις στο “γαλάζιο” στρατόπεδο είναι πραγματικά ραγδαίες. Οι φήμες για προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα κυκλοφορούσαν ήδη από το Σάββατο το βράδυ και επιβεβαιώθηκαν απόλυτα το πρωί της Κυριακής.

Οι κάλπες ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 07:00 το πρωί και σε κάποια εκλογικά κέντρα φαινόταν πως η διαδικασία ξεκινούσε κανονικά, ωστόσο μόνο για λίγο. Μετά από ελάχιστα λεπτά επιβεβαιώθηκε πως το ηλεκτρονικό σύστημα της εκλογικής διαδικασίας είχε αξεπέραστα προβλήματα.

Οι κάλπες δεν άνοιξαν και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει με σιγουριά την εξέλιξη. Οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης καλούσαν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας μέσω twitter να μην πάνε από νωρίς στα εκλογικά κέντρα, ωστόσο τη “βόμβα” την έριξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ ζητά την αναβολή της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, αλλά δεν μένει μόνο εκεί! Απειλεί πως αν η εισήγησή του δεν γίνει δεκτή θα αποσύρει την υποψηφιότητά του!

Μάλιστα, η Σοφία Βούλτεψη βρίσκεται στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής mega σαββατοκύριακο και από το studio επιβεβαίωσε τη στάση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Αυτή την ώρα συνεδριάζει η η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματα και όλα είναι πλέον ανοιχτά!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση Καιρίδη με Γερουλάνο και Γιαννούλη για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η ΝΔ είναι άτεγκτη στα ζητήματα διαφθοράς»
Σε υψηλούς τόνους αντιπαρατέθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης και υπεκφυγής από την κυβέρνηση
Δημήτρης Καιρίδης
Αυτεπάγγελτη δικογραφία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι ζήτησε ενημέρωση από την εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Λάρισας και έλαβε τη διαβεβαίωση πως «δεν υφίσταται καμία δίωξη» εναντίον της
Ζωή Κωνσταντοπούλου
34
Γεραπετρίτης για Μέση Ανατολή: «Αδιαπραγμάτευτη για την Ελλάδα η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων»
Μήνυμα υπέρ της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, του Διεθνούς Δικαίου και της άμεσης αποκλιμάκωσης στην περιοχή έστειλε ο ΥΠΕΞ, στις κοινές δηλώσεις του με τον ομόλογό του από τη Σιγκαπούρη
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη, με τον υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης, Βίβιαν Μπαλακρίσναν, στην Αθήνα, Πέμπτη 2 Απριλίου 2026   (Πηγή φωτογραφίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ