Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για επίθεση στον Μίκη Θεοδωράκη: Οι παρακρατικές μέθοδοι δεν φοβίζουν

Με πυρά στην κυβέρνηση ενόψει και του αυριανού (04.02.2018) συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Αθήνα καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (03.02.2018) άγνωστοι, πιθανότατα αντιεξουσιαστές, πέταξαν μπογιές κι έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη στην Ακρόπολη. Ήταν ο… τρόπος τους να διαφωνήσουν μαζί του για την απόφασή του να είναι ένας από τους κεντρικούς ομιλητές στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία καθιστά την κυβέρνηση υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών που θα βρεθούν στο συλλαλητήριο αλλά και για την ομαλή διεξαγωγή του.

Παράλληλα τονίζει ότι παρακρατικές μέθοδοι όχι μόνο αποδοκιμάζονται από την κοινωνία αλλά δεν φοβίζουν τους πολίτες.

Η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.

Υπενθυμίζουμε – για άλλη μία φορά – ότι η Κυβέρνηση είναι απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.

Οι παρακρατικές μέθοδοι, όχι μόνον αποδοκιμάζονται από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, αλλά δεν φοβίζουν και ούτε πτοούν τους πολίτες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
23
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης