Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέο σόου Πολάκη στην Βουλή: Κάνετε αντιπολίτευση με πληρωμένα πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Νέο σόου Πολάκη στην Βουλή: Κάνετε αντιπολίτευση με πληρωμένα πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Μια ακόμα σφοδρή επίθεση προς την αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας την ότι κάνει αντιπολίτευση με βάση… τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων.

Ο κ. Πολάκης ξεκίνησε την τοποθέτησή του με μια γενική επίθεση στην αντιπολίτευση λέγοντας πως “επειδή το τελευταίο διάστημα, μέσα από κάποιους διαλόγους που έχω αναπτύξει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με κάποιους από την Εκκλησία, θα ήθελα να πω στην αντιπολίτευση ότι θα πρέπει να πάρει χαμπάρι ότι “άλλοι παππάδες ήρθανε άλλα χαρτιά βαστούνε…”.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέφερε πως «με τις εφημερίδες του Μαρινάκη, του Πρώτου Θέματος – που ο κ. Αναστασιάδης δεν γύρισε ακόμα τα χρήματα- θα νομίσετε ότι είναι πραγματικότητα αυτά που γράφουν στα πληρωμένα πρωτοσέλιδα που έχουν. Λυσσάνε να επιστρέψουν στην εξουσία, και εσείς κάνετε αντιπολίτευση με αυτά τα πρωτοσέλιδα, λες και είστε τα εκτελεστικά τους όργανα…».

“Δεν μας φτάνετε ούτε στο τόσο”

Κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε πως «εμείς τον Ιούλιο του 2015 υπογράψαμε έναν έντιμο συμβιβασμό, δεν προσκυνήσαμε, κάναμε πίσω για να βγούμε από το πηγάδι, δεν προσκυνήσαμε το πελατειακό κράτος που βυσσοδόμησε τη χώρα επί 30 χρόνια…

Παρά τα όσα λέτε η Ελλάδα θα βγει από την κρίση. Και θα βγει και θα είναι ντάλα καλοκαίρι, θα είναι τον Αύγουστο και θα ζήσουμε ελεύθεροι, και τότε θα τα διαπραγματευτούμε όλα αλλιώς, θα πετάξουμε τους κρατικοδίαιτους προμηθευτές και τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ. Θα πράξουμε πλούτο, όχι όπως εσείς που διώξατε τα παιδιά μας σαν τα χελιδόνια… Δεν μπορείτε να μας φτάσετε ούτε στο τόσο…»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις