Πολιτική

Νέος προϊστάμενος του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Προϊστάμενος του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Αγγελόπουλος είχε διατελέσει σύμβουλος του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, αναπληρωτής γενικός γραμματέας και γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966 και σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κοινωνική ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο του St. Andrews της Σκωτίας. Είναι διδάκτορας Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του Καίμπριτζ, και υπότροφος του ΙΚΥ. Δίδαξε σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού (Καίμπριτζ, Πάντειο, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Γκρατζ, Λευκωσία) και έχει δημοσιεύσει μελέτες στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.

Από το 2014 είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και έχει δραστηριοποιηθεί σε δομές κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, καθώς και στο πανεπιστημιακό συνδικαλιστικό κίνημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θύελλα αντιδράσεων κατά της Hellenic Train για την απόλυση του προέδρου των μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια
«Ο Κώστας Γενιδούνιας απολύεται παραμονή Πρωτομαγιάς, την ώρα που έφτασε στη Βουλή η δικογραφία για τα ''εγκληματικά λάθη'' του Κώστα Καραμανλή» επισημαίνει ο Σωκράτης Φάμελλος
Τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Train 5
«Πόλεμος» Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου με αφορμή τον Πολάκη για παντελόνια, φούστες και στρινγκ στη Βουλή
«Είπατε κυρία Κωνσταντοπούλου ότι αναφέρθηκα σε φουστίτσα, στρινγκ. Να βρείτε από τα πρακτικά πού το ανέφερα. Αλλιώς να ζητήσετε συγγνώμη», απάντησε ο Υπουργός Υγείας στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 3
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 13