Πολιτική

Νίκος Παπαδόπουλος για τον βανδαλισμό στην Εθνική Πινακοθήκη: «Στα 1000 σχόλια, τα 2-3 να ήταν αρνητικά»

«Εμείς για το Θεό το κάναμε, για την Ορθοδοξία, που δεν ανεχόμαστε να υβρίζεται η μάνα μας» τονίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος

Ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, έκανε νέες δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου εισέβαλλε και βανδάλισε έργα τέχνης που αποκάλεσε «προσβλητικά» για την ορθοδοξία.

Από την Πτολεμαΐδα μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος  για το επεισόδιο στην Εθνική Πινακοθήκη λέγοντας: «Στα social media, στα 1000 σχόλια, 2-3 να ήταν αρνητικά. Η κατακραυγή του κόσμου έναντι των κυβερνώντων ήταν πρωτοφανής.

Εμείς για το Θεό το κάναμε, για την Ορθοδοξία, που δεν ανεχόμαστε να υβρίζεται η μάνα μας. Ήταν μια δυναμική παρέμβαση εφόσον δεν εισακούσθηκαν όλα τα μέσα που χρησιμοποίησα (επίκαιρες ερωτήσεις, αναφορές & επιστολές)», είπε σύμφωνα με το kozan.gr.

Ο βουλευτής της Νίκης βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα, στο πλαίσιο μια μικρής περιοδείας στην περιοχή αλλά και σε εκδήλωση με τον γέροντα Δοσίθεο, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20/3.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13