Πολιτική

Ντάισελμπλουμ: Δεν παραιτούμαι

Ακόμη και στο eurogroup κυνηγάει τον Γερούν Ντάισελμπλουμ η φράση του πως “οι χώρες του νότου έφαγαν τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες”.

Βροχή δέχθηκε τις ερωτήσεις, ωστόσο εκείνος ψύχραιμα απάντησε ότι επισήμως δεν του έχει ζητηθεί να παραιτηθεί, απλά, είπε, έλαβαν μια επιστολή από το ευρωκοινοβούλιο στην οποία απάντησα.
Προτίθεται όπως είπε να παραστεί στις 27 του μήνα στο ευρωκοινοβούλιο ενώ νωρίτερα θα παραστεί και σε συζήτηση για την Ελλάδα.
Ο Ολλανδός μάλιστα δεν βλέπει και πρόβλημα με το γεγονός ότι ενώ είναι πρόεδρος του συμβουλίου των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης ο ίδιος δεν θα είναι υπουργός. Θέλει, όπως είπε να τελειώσει τη θητεία του τον Ιανουάριο του 2018.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Ανάγκη για επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης και ενοποίηση του παραλιακού μετώπου»
«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να υπηρετήσει τον ιστορικό της ρόλο: να είναι το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε ασθενή που παίρνει φάρμακα στο σπίτι του: «Μικρότερες οι ουρές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ»
Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο σπίτι του ασθενή μίλησε και για τις μεταμοσχεύσεις αλλά και το Κέντρο Μεταμοσχεύσεων στο Ωνάσειο όπου θα γίνουν τα εγκαίνια το επόμενο διάστημα
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αντιμετωπίζουμε την τεχνητή νοημοσύνη ως μια μετασχηματιστική τεχνολογία» – Η συζήτηση στο Athens Innovation Summit
Οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης με προτεραιότητα τους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της πολιτικής προστασίας στην Ελλάδα, τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης
Κυριάκος Μητσοτάκης