Πολιτική

Ντόρα: Η μεγάλη δημοσκόπηση είναι στις 29/11

«Η μεγάλη δημοσκόπηση είναι η 29 του μηνός, είναι η ώρα που μιλάνε οι Νεοδημοκράτες και όχι τα συστήματα.»

Ετσι απάντησε από την Πελοπόννησο η Ντόρα Μπακογιάννη στις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται 9 μέρες πριν τις εκλογές για νέο προεδρο στη ΝΔ.

«Η Λακωνία και η Αρκαδία, μου έδωσαν πολύ μεγάλη δύναμη και τους ευχαριστώ. Είναι σημαντικό ότι όλοι μαζί πιστεύουμε στη Νέα Δημοκρατία του αύριο, στη Νέα Δημοκρατία του μέλλοντός μας. Μια Νέα Δημοκρατία που θ’ αφήσει πίσω της τα “βαρίδια” και τον κακό της εαυτό και θα προχωρήσει δυναμικά, για να μπορέσει να είναι χρήσιμη στην πατρίδα μας.
Αυτό είναι απαραίτητο, στο δύσκολο χειμώνα που μας περιμένει», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη, ενώ ερωτηθείσα σε τι διαφέρει από τους συνυποψήφιούς της, τόνισε:
«Πιστεύω στη μεγάλη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά. Πιστεύω στη μεγάλη Νέα Δημοκρατία. Η δυνατή Νέα Δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία που καλύπτει όλο το ιδεολογικό της εύρος του 42%, 44%, 46%. Γι’ αυτήν έχω μάθει να δίνω αγώνες, αυτήν υπηρέτησα διαχρονικά, αυτήν θα εξακολουθήσω να ονειρεύομαι και θα το πετύχουμε».

Τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη εξέφρασαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας Απόστολος Ανδρεουλάκος και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαθαίνει το χάσμα Νίκου Ανδρουλάκη - Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ, φουντώνει η γκρίνια για τον στόχο της πρώτης θέσης
Πολλοί θεωρούν ότι το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι εάν δεν καταφέρει να φέρει το κόμμα στην πρώτη θέση θα αμφισβητηθεί ως αποτυχημένος
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας
Στη Ρώμη για επαναδιαπραγμάτευση με τη Hellenic Train o Κυρανάκης: Σύγχρονα τρένα «και όχι “σαπάκια”» θέλει η κυβέρνηση
Η επίσκεψη Κυρανάκη είναι ουσιαστικά προπαρασκευαστική της επίσκεψης που προγραμματίζει να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Ρώμη για συνάντηση με την ομόλογο του, Τζόρτζια Μελόνι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1