Πολιτική

Ο Ακάρ θέλει συνάντηση με Παναγιωτόπουλο στη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, έχει εκφράσει την πρόθεση του να συναντηθεί με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο περιθώριο της Συνόδου των αρμόδιων υπουργών, στις Βρυξέλλες, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ωστόσο, η ελληνική πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ στην έδρα της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της Συνόδου των αρμόδιων υπουργών.

Η συνάντηση διήρκησε 22 λεπτά και στο τραπέζι βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και την ειρήνη.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε την συνδρομή της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας και καταδίκασε κάθε αναθεωρητισμό που προκαλεί αποσταθεροποίηση στην Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16