Πολιτική

Ο Αλέξης Πατέλης επικεφαλής στο Οικονομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αλέξης Πατέλης αναλαμβάνει Προϊστάμενος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης (Επικεφαλής Οικονομικός Σύμβουλος).
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αλέξης Πατέλης είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα οικονομικά από το πανεπιστήμιο του Princeton στις ΗΠΑ, όπου ολοκλήρωσε τη διατριβή του με επιβλέποντα καθηγητή τον πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, Ben Bernanke.

Διαθέτει, επίσης, μεταπτυχιακό στα οικονομικά από το ίδιο πανεπιστήμιο και πτυχίο στα οικονομικά και τα μαθηματικά από το Sussex University του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα τελευταία 27 χρόνια εργάζεται ως οικονομολόγος και αναλυτής στον χρηματοπιστωτικό τομέα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα.

Ο κ. Πατέλης θα συμβουλεύει τον πρωθυπουργό για θέματα οικονομικής πολιτικής και θα λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος με την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντινόπουλος για Τσίπρα: «Σοβαρός παίκτης, βρήκε χώρο και μπήκε»
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απέφυγε να σχολιάσει ευθέως την πορεία της Χαριλάου Τρικούπη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική και μίλησε για την ανάγκη προσεγγίσεων στην αντιπολίτευση
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος