Πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρας υποψήφιος για τη θέση του Μπαρόζο;

Το όνομα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ακούστηκε για τη θέση του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

Ο Αλέξης Τσίπρας ακούστηκε σαν μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εν όψει και των ευρωεκλογών το 2014, όπου λήγει και η θητεία του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Η πρόταση αυτή έγινε από την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κα Γκαμπιέλε Τσίμμερ.

Όπως επεσήμανε η κα Τσίμμερ, ο Αλέξης Τσίπρας από την Ελλάδα είναι ένας νέος πολιτικός που έχει αρχίσει να αποκτά δυναμική και κοινό στην Ευρώπη και θα μπορούσε να είναι υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η γιαγιά στην Γαύδο που έφερε σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα! – VIDEO

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας φαντασιώνεται πως είναι και Γκρίλο και Τσάβες

ΝΔ προς Τσίπρα: Διέγραψε τον ανθέλληνα βουλευτή Καραγιαννίδη

Από την Πορτογαλία ξεκινάει περιοδεία ο Τσίπρας στον Ευρωπαϊκό Νότο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 2
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος