Πολιτική

Ο Δημήτρης Παπανώτας σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες είναι ραγδαίες με τον Δημήτρη Παπανώτα να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε ραδιόφωνο Talk989 και όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είπε… «Να σου πω το σκέφτομαι, δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο να το συμμαζέψει».

Όταν του ζήτησαν να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις ανέφερε χαρακτηριστικά. «Να σου απαντήσω σοβαρά: Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα».

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναδειχθεί υποψήφιος.

Ωστόσο μετά από κάτι δηλώσεις του που είχαν πάρει διαστάσεις και υπήρξαν αντιδράσεις ο Στέφανος Κασσελάκης τον απέπεμψε. «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί, και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της», είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο μήνυμα Μαρινάκη στους αγρότες: «Δεν λειτουργούμε με όρους τελεσίγραφων» - Τρίτη στις 13.00 το πρώτο ραντεβού με τον πρωθυπουργό
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα, υπενθυμίζοντας τις ενισχύσεις που έχουν δοθεί έως σήμερα
Παύλος Μαρινάκης
70
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πυρά της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη και αποκλεισμό μαρτύρων – «Αφήστε τα παραμυθάκια», «Επιλέγετε τη συσκότιση»
Οι πρώτοι που θα καταθέσουν είναι ο Μωυσίδης Αντώνιος, πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και ο Καργιώτης Ιωάννης, πρώην αντιπρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κωστής Χατζηδάκης: «Θα είναι τελείως ακατανόητο οι αγρότες να μην έρθουν στον διάλογο» – Εισηγήσεις στα μπλόκα να μην πάνε στο ραντεβού με Μητσοτάκη
«Να σε καλεί ο πρωθυπουργός και να αρνείσαι να μην πηγαίνεις, δεν έχει προηγούμενο ούτε στην Ελλάδα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, την ώρα που οι αγρότες από τα μεγάλα μπλόκα σκέφτονται να μην προσέλθουν στη συνάντηση
Μπλόκα αγροτών
52