Πολιτική

Ο Δημήτρης Τσιόδρας διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού – Ποιοι θα τον πλαισιώσουν

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Τσιόδρας αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας «ακουγόταν» εδώ και μέρες για τη θέση του διευθυντή στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Ουσιαστικά η ανακοίνωση από το Μαξίμου το μεσημέρι της Δευτέρας (12.08.2019) λίγο μετά από εκείνη για το ποιοι θα αναλάβουν την ΕΡΤ, ήταν κάτι το αναμενόμενο.

Στο πλευρό του ο Δημήτρης Τσιόδρας θα έχει άλλους δυο δημοσιογράφους. Τον Γιώργο Ευθυμίου (που έχει περάσει από την ΕΡΤ και κάλυπτε το ρεπορτάζ της ΝΔ) και τον Αργύρη Παπαστάθη που μέχρι πρότινος ήταν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Πειραιώς.

Οι δυο τελευταίοι αναλαμβάνουν αναπληρωτές διευθυντές του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
2