Πολιτική

Ο Γιάννης Μαντζουράνης απαντά: «Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας αποδεικνύεται η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη»

Η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει και πολιτικές «φουρτούνες», με την ΝΔ να επιτίθεται νωρίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Μετά την επίθεση αυτή, ο Γιάννης Μαντζουράνης, μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντά με επίσημη δήλωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας αποδεικνύεται η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά διαστρεβλώνοντας κατάφωρα όσα είπα σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μέρες με εμφανίζει ως υποστηρικτή των βιαστών, ενώ χαρακτήρισα τον βιασμό «ειδεχθές έγκλημα» όπως και είναι.

Την ίδια στιγμή επιτίθεται μέσω εμού στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς με νομικό alter ego του. Συμβουλή προς τον κ. Μητσοτάκη: Κάπου κάπου να λέτε την αλήθεια για να σας πιστεύουν όταν λέτε ψέματα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για τις φωτογραφίες με τους 200 της Καισαριανής: «Καθοριστική συμβολή στην ιστορική μνήμη»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του υπουργείο Πολιτισμού για την εξασφάλιση των ιστορικών ντοκουμέντων από τις εκτελέσεις αγωνιστών την περίοδο της κατοχής
Κωνσταντίνος Τασούλας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τις καταγγελίες για απλήρωτη εργαζόμενη: «Δεν απασχολείται στην Πλεύση Ελευθερίας εδώ και ένα χρόνο»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μιλά για «κακοστημένη σκηνοθεσία» στην υπόθεση «Βιολάντα», καταγγέλλει και «εντεταλμένες προσπάθειες εκβίασης» και δηλώνει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά Γεωργιάδη, Κουσουλό και Πολύζο
Ζωή Κωνσταντοπούλου 21
Κυριάκος Μητσοτάκης για ανεργία στους νέους: Στόχος να ζουν καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές
Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε φοροελαφρύνσεις για νέους έως 25 ετών, στο «Σπίτι μου ΙΙ» και στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, σημειώνοντας ότι «η ακρίβεια και το στεγαστικό πιέζουν»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κόντρα δίχως τέλος, νέα καταγγελία και αιχμές για την υπόθεση Γρηγορόπουλου
Η αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Υγείας και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, εδώ και ημέρες, εκτείνεται από την Ολομέλεια έως τις επιτροπές και τα social media, με το πολιτικό θερμόμετρο να παραμένει σταθερά υψηλά
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
30
Αντώνης Σαμαράς σε Κωνσταντίνο Τασούλα: «Σε λάθος κατεύθυνση» τα εθνικά, αδιέξοδα στο εσωτερικό
Ο πρώην πρωθυπουργός έθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητήματα δημογραφικού, ακρίβειας και χρηματοδότησης των ΜμΕ, ενώ άσκησε κριτική στη γραμμή στα ελληνοτουρκικά και ζήτησε η συνταγματική αναθεώρηση να μην γίνει «επικοινωνιακά»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Αντώνης Σαμαράς 20