Πολιτική

Ο… καφές του Αλέξη Τσίπρα: Selfies, φιλιά και γέλια με δημοσιογράφους (VIDEO)

Λίγη ώρα πριν αποχωρήσει από τη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήγε για... καφέ με τους δημοσιογράφους και τους ανταποκριτές των ελληνικών ΜΜΕ που κάλυψαν το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Ο πρωθυπουργός, σε χαλαρή διάθεση, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να… τελειώνουν για “να παραγγείλουμε και κανά καφέ παιδιά”. Η συζήτηση κινήθηκε σε χαλαρό κλίμα, με τον πρωθυπουργό σε καλή διάθεση λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην Αθήνα.

Οι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τις επαφές του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και κυρίως για τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης Ομπάμα, Τζον Κέρι.

Ήταν τόσο καλή η διάθεση του κ. Τσίπρα που δεν είχε όχι σε selfies με τους ανταποκριτές του Τύπου και αστειεύτηκε με τον Μιχάλη Ιγνατίου, ανταποκριτή του Mega και τη Λένα Αργύρη, την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ.

Δείτε video από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους δημοσιογράφους

Πηγή: greekreporter.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 6
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1