Πολιτική

Ο Τσίπρας δοκίμασε δυο γραβάτες – δώρο του Καμμένου! Τι του είπε!

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει ότι αν κουρευτεί το χρέος και στην συνέχεια αλλάζοντας την διατύπωση όταν αναδιαρθρωθεί θα φορέσει γραβάτα. Αυτό είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού και παραπολιτικών τόσο στην Αθήνα όσο και στις Βρυξέλλες. Αλλωστε όλοι θυμόμαστε τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ να του "φοράει" την δική του γραβάτα.

Σήμερα το πρωί, όμως, ο Πάνος Καμμένος πήγε στο Μαξίμου με ένα δώρο για τον πρωθυπουργό. Δυο γραβάτες! Μια κοραλί με άσπρη ρίγα και μια με μπλέ, κόκκινο και άσπρο χρώμα.

Μάλιστα την ώρα που του έδινε τις γραβάτες ο Τέρενς Κουκί σχολίασε: «Είναι στα χρώματα της Γαλλίας!»

Όμως, η έκπληξη με τις γραβάτες δεν ήταν ότι τις πήγε δώρο ο κ. Καμμένος στον πρωθυπουργό αλλά ότι τις δοκίμασε ο κ. Τσίπρας! Εκπληκτος τον κοιτούσε να τις δένει ο Πάνος Καμμένος για να του εξηγήσει ο πρωθυπουργός:

«Εχω κάνει στο Ναυτικό και ξέρω από κόμπους στις γραβάτες». Του υποσχέθηκε μάλιστα ότι τις γραβάτες θα τις φορέσει από τις 24 Μαϊου και μετά…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 3
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 4
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1