Πολιτική

Ο Καμμένος στέλνει μήνυμα με τη… “γκαζόζα” του Φωκά

Δεν πρόλαβε να εκστομίσει ο Αριστείδης Φωκάς την – αδιανόητη- ατάκα πως μια… γκαζόζα ήταν η αφορμή να πάει τουαλέτα και να χάσει την ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ, να ‘σου και το tweet όλο νόημα. Ποιος το έκανε; Ο Πάνος Καμμένος, φυσικά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι το πρόσωπο των ημερών, έτσι κι αλλιώς, καθώς έχει προκαλέσει «νευρική κρίση» στην κυβέρνηση με τις καταγγελίες περί σχεδίου διάλυσης της Κ.Ο. του κόμματός του. Το Μαξίμου ψάχνει… διέξοδο στο θέμα “Πάνος Καμμένος” και στην όλη ανησυχία που υπάρχει στους κυβερνώντες ήρθαν να προστεθούν και οι εικόνες στη Βουλή που δεν τιμούν κανέναν.

[read4more]

Λίγη ώρα αφού ο Αριστείδης Φωκάς (σ.σ. εισηγητής των ΑΝΕΛ στο νομοσχέδιο) προκάλεσε γέλια στην αίθουσα της Ολομέλειας όταν είπε ότι «είχα πιει μια γκαζόζα στο κυλικείο πήγα στην τουαλέτα. Έλειψα για δυο λεπτά. Που προβλέπει ο κανονισμός να σταματά η διαδικασία και να πηγαίνουμε σε ονομαστική;», ο Πάνος Καμμένος… «χτύπησε».

Ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία. Ένα μπουκάλι… γκαζόζα. Από την Ικαρία (σ.σ. τόπος καταγωγής του).

Ο συνειρμός σαφής… Ο Φωκάς, οι ΑΝΕΛ, η γκαζόζα που έφερε… τουαλέτα και απουσία και μια ψηφοφορία που αναβλήθηκε, για να γίνει τελικά σήμερα σε κλίμα έντασης, με φωνές, τσακωμούς και τελικά… 153 να ψηφίζουν υπέρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8