Πολιτική

Ο Κασσελάκης ζήτησε τα κλειδιά του γραφείου του και δεν του δόθηκαν – Ο αποκαλυπτικός διάλογος με τον οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ

Το ποιος έχει την ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο νόμο απασχολεί τις τελευταίες ώρες τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, σε επαφές που έχει, λίγο πριν την έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr σήμερα το πρωί ο Μανώλης Καπνισάκης τηλεφώνησε στον οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαυροκεφαλίδη και τον ρώτησε ποιος έχει τη διοικητική ευθύνη του κόμματος. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λίγο αργότερα τηλεφώνησε στον κύριο Μαυροκεφαλίδη ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης για να τον ρωτήσει ποιος έχει διοικητική και ποινική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ο κύριος Μαυροκεφαλίδης του απάντησε ότι το θέμα ήταν σε εκκρεμότητα και τυπικά υπεύθυνος για το νόμο ήταν ο Κασσελακης –εκτός και αν του έκανε πληρεξούσιο, τότε ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε τα κλειδιά του γραφείου του.

Όλα δείχνουν ότι στην αποψινή, έκτακτη συνεδρία της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος θα εκλεγεί μια προσωρινή επιτροπή, που θα έχει την ευθύνη για τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο νόμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 12
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 80
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11