Πολιτική

Ο Κουρουμπλής… μίλησε! “Γι’ αυτό συνάντησα τον Αμβρόσιο”

Εξηγήσεις μέσω Twitter δίνει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για την συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο, που παραλίγο να του... κοστίσει την θέση στο ευρωψηφοδέλτιο!

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής βρέθηκε με το ένα πόδι… εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον έντονο εκνευρισμό που προκάλεσε στο κόμμα με την “εγκάρδια” συνύπαρξή του με τον Αμβρόσιο.

[read4more]

Τελικά αποφασίστηκε να μην αποπεμφθεί από το ευρωψηφοδέλτιο, ωστόσο ο ίδιος δείχνει πως… μάλλον δεν κατάλαβε πόσο έντονα φλέρταρε με το σενάριο αυτό, τουλάχιστον αν κρίνει κανείς από τις απαντήσεις που δίνει στον λογαριασμό του στο Twitter.

Τον ίδιο λογαριασμό από τον οποίο νωρίτερα… εξαφανίστηκε η φωτογραφία που είχε αναρτήσει με τον Αμβρόσιο και προκάλεσε τον “ντόρο”.

Στις νέες του αναρτήσεις, λοιπόν, ο κ. Κουρουμπλής τονίζει:

“Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνω σε πόλεις όλης της Ελλάδας, επισκεπτόμενος κάθε φορά και ιδρύματα πρόνοιας, πήγα στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο- στη δημιουργία του οποίου είχα συντελέσει ως Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας.

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο. Επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος:

Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος.Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί.Γι’ αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει“.

Ο κ. Κουρουμπλής, πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως στις αναρτήσεις του κινείται σε όσα είπε και στον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το newsit.gr τον πήρε τηλέφωνο και ακολούθησε… εξάψαλμος!

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Αθήνα: Στο Προεδρικό για να συναντηθεί με τον Κωνσταντίνο Τασούλα, στις 13:45 το τετ α τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν τις 12:30 με τον Ουκρανό πρόεδρο να γίνεται δεκτός από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κωστή Χατζηδάκη
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Αθήνα 13
Κυριάκος Μητσοτάκης για αναβάθμιση από Fitch: Στόχος μας είναι να γίνουμε μια οικονομία κατηγορίας Α
«Η εμπιστοσύνη των ξένων αγορών και επενδυτών προς το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας είναι αυτή που δίνει το σήμα ότι διαθέτουμε ένα όλο και πιο ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Στην Αθήνα σήμερα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Τασούλα, στο επίκεντρο η ενέργεια
Στις 13:45 ο Ουκρανός πρόεδρος θα φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, μετά τη συνάντηση που θα έχει στις 13:00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
37
Ζελένσκι: «Η Ελλάδα μεγιστοποιεί τις επιλογές μας για την προμήθεια φυσικού αερίου» – Η επίσκεψή του την Κυριακή στην Αθήνα επισφραγίζει τη συμφωνία
Το LNG που εισάγεται στην Ελλάδα θα διανέμεται μέσω του Κάθετου Διαδρόμου, αγωγού που συνδέει την Ελλάδα με Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, αλλά και την Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι
123