Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον χάλκινο Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια: Ο Άρχοντας των κρίκων το έκανε ξανά

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο στο Παρίσι, το τρίτο του μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Έλληνα θρύλο των κρίκων εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση, μετά το Ρίο και το Τόκιο, θα ανέβει στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη. Μας κάνεις υπερήφανους. Σε ευχαριστούμε», έγραψε σε μήνυμά του στο Χ (πρώην Twitter) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Άρχοντας των κρίκων το έκανε ξανά! Ο συγκλονιστικός Λευτέρης Πετρούνιας είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης. Γίνεται έτσι ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος που κερδίζει τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη. Μας κάνεις υπερήφανους. Σε ευχαριστούμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας», είπε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ - Η ανάρτηση για τη συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Τασούλα
«Θα είμαι υπερήφανη εκπρόσωπος του Προέδρου Τραμπ, σθεναρή υπερασπίστρια των αμερικανικών συμφερόντων και ακλόνητη φίλη της Ελλάδας και του ελληνικού λαού»
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ υπέβαλε τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα
Τα παραλειπόμενα της συνάντησης Τασούλα – Γκιλφόιλ: Ο μήνας του μέλιτος και η ατάκα «εργαζόμαστε για νέο σύζυγο»
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε στην Κίμπερλι Γκιλφόιλ ότι λόγω της επαγγελματικής διαδρομής της είναι αξιοθαύμαστο παράδειγμα του αμερικανικού ονείρου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
7