Πολιτική

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις παραγωγής των F-35 στο Τέξας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τις διαδικασίες παραγωγής και τις επιχειρησιακές δυνατότητες των μαχητικών αεροσκαφών 5ης γενιάς F-35.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ν. Παναγιωτόπουλος δέχθηκε θερμή υποδοχή από τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Γκρέγκορι Μ. Ούλμερ, τον αντιπρόεδρο επιχειρηματικής αναπτύξεως Ντένη Πλέσσα, την αντιπρόεδρο και γενική διευθύντρια αεροπορικών προγραμμάτων Μπρίτζετ Λόντερντεϊλ και από ανώτατα στελέχη της Lockheed Martin.

Συμμετείχε σε ενημέρωση σχετικά με την κατασκευή μαχητικών 5ης γενιάς F-35.

Στη συνέχεια, ο υπουργός επισκέφθηκε τη γραμμή παραγωγής των F-35 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Φορτ Γουόρθ προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες κατασκευής και υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας, για την κατασκευή των μαχητικών F-35, αλλά και τα εξελισσόμενα χρονοδιαγράμματα παραδόσεων.

Επίσης, βρέθηκε στα στέγαστρα όπου δοκιμάζονται τα νέα μαχητικά κι έλαβε πλήρη ενημέρωση από τον πιλότο δοκιμών Κρις Σπινέλλι για τα τεχνικά και επιχειρησιακά χαρακτηριστικά των αεροσκαφών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ