Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τις επιθέσεις κατά δημοσιογράφων στη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Τις λεκτικές επιθέσεις κατά δημοσιογράφων που σημειώθηκαν έξω από το χώρο που συνεδρίαζε η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο (12/10/2024) καταδικάζει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Με αφορμή περιστατικά που εκδηλώθηκαν έξω από τον χώρο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, δηλώνουμε ότι καταδικάζουμε οποιαδήποτε επίθεση, λεκτική ή άλλη, σε δημοσιογράφους που την κάλυπταν.

Η υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου, η προάσπιση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης, ανεξαρτήτως συνθηκών, παραμένει πάντοτε πρωταρχική αρχή και αναμφισβήτητη πολιτική στάση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσίπρα για τη διαφήμιση – Η «Ρώμη» είναι πιο ενδιαφέρον βιβλίο από την «Ιθάκη»
«Η "Ρώμη" είναι πολύ πιο ενδιαφέρον βιβλίο διότι η "Ιθάκη" μιλάει για το πώς κατέστρεψε κάποιος μία χώρα, η "Ρώμη" για το πώς φτιάχτηκε μια αυτοκρατορία»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
11
Δημοσκόπηση Marc: Στο 31% η ΝΔ με σταθερά διψήφια διαφορά από το ΠΑΣΟΚ, το 26% θεωρεί το κόμμα Τσίπρα ευκαιρία ανασύνταξης για την Κεντροαριστερά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 31,2% στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός και διατηρεί προβάδισμα 23,4 μονάδων έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη
Κάλπη στις εκλογές 79
Η βουλευτής της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου δέχτηκε φραστική επίθεση στην Πάτρα: «Να φύγετε δολοφόνοι»
Διαδηλωτές σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη, φώναζαν και αποκαλούσαν «δολοφόνο» την βουλευτή της ΝΔ, λέγοντάς της να φύγει από την πλατεία Γεωργίου Α΄
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου
104