Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει μήνυση στον Άρειο Πάγο κατά Αυγενάκη και Αγοραστού

Στον Άρειο Πάγο θα βρεθούν σήμερα στις 12.30 μ.μ θα βρεθούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης (Τομεάρχης Δικαιοσύνης) και Βασίλης Κόκκαλης (Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης).

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε στον Άρειο Πάγο προκειμένου να καταθέσουν μήνυση κατά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού για την εξακρίβωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων κατά την προεκλογική περίοδο του Β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας – Μακρόν στο προεδρικό: Οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας
«Η επίσκεψη Μακρόν σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επέκταση και τη διεύρυνση αυτών των σχέσεων προς όφελος όχι μόνο των δύο λαών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Εμανουέλ Μακρόν