Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις κινητοποιήσεις «υποδοχής» της καγκελαρίου Μέρκελ

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κόσμο του, όλους τους ανθρώπους που «πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης- τρόικας, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Στις αρχές Δεκεμβρίου αντί για τις αρχές Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με σημερινή απόφαση της Γραμματείας της παράταξης.
 
Η Γραμματεία καλεί όλες τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώσουν στις επόμενες εβδομάδες τις δυνάμεις τους στο καθήκον «για να σταματήσουμε τα μέτρα- φαρμάκι της κυβέρνησης και της τρόικας, να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και τους φορείς που την εκφράζουν» και ειδικότερα υποστηρίζει «αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις «υποδοχής» της κ. Μέρκελ και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και στο συλλαλητήριο της Τρίτης 9 Οκτωβρίου στο Σύνταγμα. Επίσης στηρίζει και το συλλαλητήριο των συνδικάτων της προηγούμενης ημέρας, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, επίσης στο Σύνταγμα».
 
Τέλος η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κόσμο του, όλους τους ανθρώπους που «πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης- τρόικας, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες για μην περάσουν τα μέτρα, να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, να φύγει η κυβέρνηση της καταστροφής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυστηρή προειδοποίηση Σαμαρά:”Δεν θα επιτρέψω η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι”

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ήταν στις προθέσεις μας συνάντηση με την Μέρκελ

Στην Αθήνα την Τρίτη η Ανγκελα Μέρκελ – Πως πείστηκε να έρθει

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
79
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής
Πέτσας: «Πάντα υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης με Σαμαρά και Καραμανλή» – «Ξεκάθαρα δεύτερος ο Τσίπρας στις εκλογές»
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, απορρίπτοντας τα σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας, και εκτίμησε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχασε το τρένο»
Καραμανλής και Σαμαράς