Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει στο στόχαστρο άλλους 3 βουλευτές της ΝΔ για δουλειές με το δημόσιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει στο στόχαστρο άλλους 3 βουλευτές της ΝΔ για δουλειές με το δημόσιο

Άλλοι τρείς βουλευτές της ΝΔ (δύο άντρες και μία γυναίκα) βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ για δουλειές με το δημόσιο.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι η μια υπόθεση βουλευτή της ΝΔ που ερευνούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει και με το φάρμακο, θέμα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα.

Όπως λένε οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βιάζεται να προχωρήσει σε αποκαλύψεις παρουσιάζοντας στοιχεία που δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως, καθώς θεωρούν ότι στις δύο προηγούμενες υποθέσεις που έφεραν στο φως της δημοσιότητας –του Πάτση και του Χειμάρα- η κυβέρνηση αναγκάστηκε να τους θέσει εκτός ΚΟ, δεδομένου ότι οι φάκελοι ήταν «δεμένοι».

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί στην Κουμουνδούρου για το κατά πόσον θα έφερνε αποτελέσματα μια τέτοια τακτική, έχουν εκπλαγεί από την δουλειά που κάνει ο τομέας διαφάνειας, καθώς ο Παύλος Πολάκης -που είναι ο αρμόδιος τομεάρχης- και οι συνεργάτες του εργάζονται συστηματικά πάνω στις καταγγελίες που φτάνουν στα χέρια τους.

Η ιδέα για τον τομέα διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ στηρίχτηκε στα αποτελέσματα που είχε στο παρελθόν η επιτροπή τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ που είχε ως επικεφαλής τον Μιχάλη Καρχιμάκη.

Ο τομέας διαφάνειας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηρίζεται στην ίδια λογική, ενώ και πάλι πρωταγωνιστής είναι ένας βουλευτής της Κρήτης.

Με βάση την δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα, στο γραφείο του Παύλου Πολάκη φτάνουν πλέον δεκάδες φάκελοι και καταγγελίες. Ο βουλευτής Χανίων με τους συνεργάτες του, τους αξιολογούν και στην συνέχεια ξεκινούν την έρευνα ώστε να μην προκύψουν νομικά προβλήματα.

Στην διαλεύκανση των υποθέσεων συνδράμουν εάν χρειαστεί οι εργατολόγοι, οι νομικοί και τα στελέχη που ασχολούνται με τα φορολογικά θέματα στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις